Αρχική Προφίλ Προϊόντα Επικοινωνία

Το προφίλ της εταιρείας μας

Μοναδικός μας στόχος donuts υψηλής ποιότητας

H πορεία μας ξεκίνησε το 1991 με την ίδρυση της εταιρείας Donuts Παππάς Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε. Από τότε, ανιχνεύοντας τις ανάγκες της αγοράς και έχοντας τις δυνατότητες παραγωγής και πλεονάζον δυναμικό, αναπτυσσόμαστε ραγδαία στην παραγωγή και προώθηση donuts υψηλής ποιότητας, στην Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα.

Η μονάδα μας βρίσκεται στο Πλάτανο Τρικάλων, επανδρωμένη με σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελείται από δύο γραμμές παραγωγής, (κατεψυγμένα - φρέσκα ντόνατς) και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες aριστης ποιότητας, εξασφαλίζουμε την συνεχή, υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, σε μεγάλη ποικιλία, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε τη διανομή με ιδιόκτητα φορτηγά καταψύκτες και επαγγελματικά φορτηγά ξηρού φορτίου.

Η Donuts Παππάς Ιωάνης & ΣΙΑ Ο.Ε. εργάζεται σύμφωνα και καλύπτει απολύτως όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, εφαρμόζοντας το σύστημα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000.

Πελάτες μας αποτελούν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, έμποροι χονδρικής, σούπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.

Στην Donuts Παππάς Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε. φροντίζουμε καθημερινά, ώστε εσείς να απολαμβάνετε την υψηλή και σταθερή ποιότητα που μας διακρίνει, σε πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

 
Created by e-Networks.gr